Damesvesten

Bij Liems hebben we een mooie collectie vesten voor dames. Variërend van korte vesten in een vintage stijl tot lange cardigans die te combineren zijn met allerlei looks.

Lang vest dames

Zowat het meest praktische kledingstuk dat je kunt aanschaffen: een lang vest! Je kunt een lange vest voor dames combineren met bijvoorbeeld een spijkerbroek en een t-shirt, of simpelweg met een maxi-jurk. Onze lange vesten zijn heel geschikt voor in de winter, maar ook voor de koelere zomeravonden kun je goed gebruikmaken van je lange vest!

Gebreide vesten

De absolute klassieker onder de vesten is toch wel een gebreide vest. Deze zijn nog steeds razend populair, omdat ze goed te combineren zijn met verschillende looks en ook nog eens super comfortabel zijn! De tijdloze lange gebreide vest houdt je lekker warm, waardoor je eronder ook wat dunnere kleding kunt dragen.

Contact

Heb je meer vragen over onze collectie damesvesten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons mailen: info@liems.nl. Wil je sneller antwoord hebben op je vragen? Ook hebben wij een fysieke winkel waar je natuurlijk van harte welkom bent. Wij zijn gevestigd aan de Schiedamseweg 101C, 3026 AE Rotterdam. Zorg er ook voor dat je ons volgt op Instagram.