Tunieken voor dames

Een tuniek lijkt op een oversized T-shirt, maar is toch anders. Een tuniek is meer een jurkje of blouse, die je kunt combineren met een (strakke) broek of legging. Daardoor is het heel veelzijdig en kun je er allerlei outfits mee maken. Daarnaast is het bedekkend, waardoor het heel erg geschikt is voor modest fashion. Shop nu jouw nieuwe tuniek bij Liems!

Damestunieken

Tunieken zijn te krijgen in verschillende stijlen en kleuren. Zo is er voor elke gelegenheid wel een geschikte tuniek! Onze tunieken zijn lekker ruim, wat perfect is voor de warmere dagen. Maar ook in de winter kan je een tuniek prima aan. Over het algemeen zijn onze tunieken wat wijder, maar er zijn ook strakkere modellen te krijgen. Door bijzondere details hoeft een tuniek ook helemaal niet saai te zijn.

Tuniek alleen voor bepaalde figuren?

Absoluut niet. Een tuniek is heel casual en heeft een wijde pasvorm, waardoor iedereen het veilig kan dragen. Je kunt een strakker model combineren om zo je figuur wat meer te benadrukken, of juist een ruimere kiezen waardoor je figuur wat minder opvalt. Dit is ideaal als je van modest fashion houdt. Daarom is een tuniek ook ons favoriete kledingstuk! Veel veelzijdiger wordt het niet.

Hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe tuniek?

Heb je meer vragen over onze collectie tunieken voor dames? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons mailen: info@liems.nl. Wil je sneller antwoord hebben op je vragen? Ook hebben wij een fysieke winkel waar je natuurlijk van harte welkom bent. Wij zijn gevestigd aan de Schiedamseweg 101C, 3026 AE Rotterdam. Zorg er ook voor dat je ons volgt op Instagram.