Damestruien

Benieuwd naar onze collectie truien voor dames? In onze boutique kun je terecht voor exclusieve items, passend bij de nieuwste trends.

Lange damestruien

Wij hebben ook lange truien voor vrouwen in ons assortiment. Ideaal voor de herfst en winter! Er is namelijk niks zo fijn als lekker wegkruipen in een warme lange trui. Shop vandaag nog de leukste truien voor vrouwen online! Heb je nog vragen over een een artikel uit onze collectie dameskleding? Neem dan gerust contact met ons op.

Lange hoodies

Wil je er lekker comfortabel bij lopen in de winterdagen? Kies dan voor onze lange hoodies voor dames. Eenmaal gedragen, kan je er geen afstand meer van doen omdat deze hoodies zo comfortabel zitten en warm zijn. De hoodies zijn oversized, maar door de elastische stof zitten de dameshoodies niet te strak en ook niet te los.

Contact

Heb je meer vragen over onze collectie damestruien? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons mailen: info@liems.nl. Wil je sneller antwoord hebben op je vragen? Ook hebben wij een fysieke winkel waar je natuurlijk van harte welkom bent. Wij zijn gevestigd aan de Schiedamseweg 101C, 3026 AE Rotterdam. Zorg er ook voor dat je ons volgt op Instagram.