Onze burkini collectie

Een nieuwe burkini kopen doe je bij Liems! Wij hebben verschillende modellen burkini’s, allemaal gemaakt van een lichte, niet doorschijnende badpakstof, wat ideaal is voor in en rondom het water.

Waarom een Liems burkini kopen?

Comfort is van groot belang. Daarom zitten onze burkini’s niet strak en raakt je huid niet geïrriteerd, zelfs als je de hele dag ligt te dobberen in het water. De modest swimwear is sjiek en van hoge kwaliteit en beschikbaar in meerdere lengtes en kleuren. Onze zwemkleding is daarom niet alleen geschikt voor islamitische dames, maar ook dames die op zoek zijn naar zwemkleding dat niet teveel onthult, maar wel comfortabel zit.

Islamitische zwemkleding

Islamitische zwemkleding voor dames moet in de basis het hele lichaam bedekken, behalve het gezicht, de handen en voeten. Een hele lange tijd moesten moslima’s met ongeschikte kleding sporten. Dankzij de burkini kun je op comfortabele manier genieten van het water. En zelfs van de zon, want een bijkomend voordeel van een burkini is dat het je beschermt tegen langdurige blootstelling aan UV-straling!

Bedekkende kleding

Op zoek naar bedekkende kleding voor elke dag? Neem ook eens een kijkje bij onze collectie twinsets.