Islamitische boeken

Islamitische boeken bestel je bij Liems? Wij hebben een ruim assortiment Islamitische boeken. Zo heb je de keuze uit Islamitische kinderboeken om voor te lezen, maar je kunt natuurlijk ook terecht voor bijvoorbeeld de 365 Qur’an reminders.

Islamitische boeken bestellen

Door Islamitische boeken te bestellen, kom je meer te weten over de Islam. Al onze boeken zijn vertaald naar het Nederlands waardoor het voor iedereen makkelijk te volgen is.

Met de Islamitische kinderboeken van Liems, pikken je kinderen al de nodige kennis op en dat op jonge leeftijd. Hiermee wordt de basis gelegd wat natuurlijk later goed van pas zal komen en de kinderen makkelijker informatie over de Islam kunnen verwerken.

Ons assortiment van Islamitische boeken

Wanneer je jouw kennis wilt vergroten, op welk gebied dan ook, dan wordt er altijd aangeraden om boeken te lezen. De kennis in boeken is erg waardevol en dit geldt dan ook voor Islamitische boeken. Door te lezen in boeken over de Islam, zal het makkelijker worden om de religie goed te begrijpen en je kennis toe te passen in je dagelijkse leven.

Ook voor kinderen is dit super, omdat we Islamitische boeken hebben die speciaal gericht zijn op kids.

Islamitische kinderboeken

Natuurlijk kun je in alle rust en op je eigen tempo Islamitische boeken lezen. Bij Liems hebben wij een breed assortiment Islamitische boeken om te bestellen.

Een van onze kinderboeken is Dua4kids. In dit boek staan alle Dua’s (smeekbeden), die kinderen nodig hebben. Dit boek is volledig vertaald naar het Nederlands en is dus voor uw kinderen makkelijk te volgen. In het boek komen ook veel illustraties voor, zodat jouw kinderen er een beter beeld bij krijgen.

Een ander kinderboek die wij op voorraad hebben is 365 verhalen over de Profeet Mohammed. In dit boek neemt de kinderen mee in de biografie verhalen over de Profeet Mohammed, vertelt in eenvoudige taal.

Een andere manier om jouw kinderen op een leuke manier meer te leren over de Islam, is door onze Islamitische spellen te overwegen. Met behulp van deze spellen kunnen jouw kinderen op een leuke manier een goede basis leggen op het gebied van Islamitische kennis!

Waarom lezen vandaag de dag belangrijk is

Vandaag de dag komen jongeren al vroeg in aanraking met mobieltjes, laptops, ipads, noem het maar op. Ook volwassenen zijn vandaag de dag constant hiermee bezig. Het lezen van boeken is dan ook flink achteruit gegaan door de komst van social media en mobieltjes, niet alleen in Nederland maar wereldwijd.

Het gevolg hiervan is dat jongeren steeds slechter worden in het begrijpend lezen. Later kan dit voor problemen zorgen voor de ontwikkeling van het kind. Het is belangrijk om vandaag de dag je kind al vroeg te laten beginnen met lezen. Door Islamitische boeken te bestellen voor je kind, pikt je kind snel Islamitische kennis op en komt het kind al vroeg in aanraking met lezen.

Contact

Heb je meer vragen over onze Islamitische boeken? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons mailen: info@liems.nl. Wil je sneller antwoord hebben op je vragen? Ook hebben wij een fysieke winkel waar je natuurlijk van harte welkom bent. Wij zijn gevestigd aan de Schiedamseweg 101C, 3026 AE Rotterdam. Zorg er ook voor dat je ons volgt op Instagram.